Tüzes kólával készül idén nyárra a Pepsi

2017. május 30. - Feiertag Erik

Nem egy különleges ízesítésű kólával találkozhattunk már az évek során, noha a legtöbb sajnos nem igazán jutott el hazánkba. Valószínűleg ez lesz a sorsa a Pepsi legújabb őrületének is, ami a napokban válik elérhetővé az Egyesült Államokban.

Tovább
komment

Őrületes hotdog kreálmányt készített egy amerikai baseball csapat

2017. május 24. - Feiertag Erik

Egy hotdog alapjának mindig virslit vagy kolbászt képzel el az ember, még a Don Pepe elképesztő termékében, a HamHotBurDogGerben is - még ha csak részben, de - kolbászé a főszerep. A Fresno Grizzlies azonban úgy gondolta, szakít a hagyományokkal, és egészen új alapokra helyezte a népszerű ételt.

Tovább
komment

Királyi Camembert és csilis-sajtos Angus kóstoló

2017. május 20. - Feiertag Erik

Valamikor április vége felé vezette be új szendvicseit a Burger King camembert sajttal, meg egy méretes Angus hússal készülő Chili Cheese variánst. Az elmúlt időszakban voltunk egy-két gasztro fesztiválon, meg a többi lánc is sorra mutatta be tavasz végére - nyár elejére szánt újdonságait, így nem…

Tovább
komment

Tortilla chips pizzán? - Mint a moziban és Kukorica János

2017. május 16. - Feiertag Erik

Egy tál tortilla chips nem csak valami finom szósszal jó, ezt már a Burger King is bebizonyította pár éve, illetve elég csak idén januárra gondolni, amikor a McDonald's is hasonlóan dobta fel Sajtburgereit. Pizzán viszont még nem próbáltuk ki a rágcsát, és mivel a Don Pepénél két állandó terméken is…

Tovább
komment

Minden harmadik Mekiben kérhető Gluténmentes Sajtburger!

2017. május 13. - Feiertag Erik

Néhány éve egy sajtóesemény alkalmával mutatta be a McDonald's Gluténmentes Sajtburgerét, melyet akkoriban igen limitált számú étteremben lehetett csak kapni. Ez a szám most jelentősen megugrott, hiszen hétfő óta a hazai egységek több mint harmadában kapható a lisztérzékenyeknek szánt hamburger.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása