BBQ szerelem a Burger Kingben

2024. február 29. - Feiertag Erik

Lassan három hónapja már, hogy visszatért két remek szendvics a Burger King kínálatába, úgyhogy ideje volt már, hogy háttérbe vonuljon a King's Whisky BBQ és a King's Chimichurry, és átadják helyüket egy jóval kevésbé fantáziadús, mint amilyen ízletesnek kinéző kompániának.

bbq-lover_rotator_1800x760px_0.jpg

Ezek pedig a Bulls-Eye BBQ Lover burgerek, ahol a szósz vált névadó összetevővé. A csirkével vagy marhával készülő szendvicsek magukban 2890 forintba, míg menüben 3620 forintba kerülnek.Nyilván nem váltják meg a világot, de a bacon-hagymakarika-speckó barbecue öntet trió elég ínycsiklandó összeállításnak tűnik.

Bull’s Eye BBQ Lover: két szelet Whopper® hús, Bull’s Eye BBQ szósz, 4 szelet bacon, három hagymakarika, cheddar sajt, majonéz, jégsaláta és paradicsom

Chicken Bull’s Eye BBQ Lover: bacon, hagymakarika, panírozott Deluxe csirkemell, Bull’s Eye BBQ szósz, cheddar sajt, jégsaláta, paradicsom és majonéz

Egyébként a bevezetőben említett viszkis és chimichurrys burgerek is kaphatóak még, de az újdonságok bevezetésével ezek már kifutó szériának tekinthetőek, így elérhetőségük korlátozott lehet. Ha nagyon akartok még enni belőlük, siessetek!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6518342747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása