Tabascóval erősít a Burger King

2024. augusztus 31. - Feiertag Erik

Tüzes hetek jönnek a Burger King kínálatában, hiszen két szendvics is felkerült az étlapra, ami az Erős Pista után itthon talán legismertebb csípős szósszal készül!

hotchililover_rotator_1800x760px.jpg

A Hot Chili Lover széria két nagyon hasonló összetételű hamburgerből áll, melyek egyetlen különbsége a marha, illetve csirkehúsban mutatkozik meg.

Hot Chili Lover: marhahús, panírozott sajtkorong Tabasco szósszal ízesítve, jalapeno, cheddar sajt, majonéz, saláta és Tabasco szósz

Chicken Hot Chili Lover: sült csirkemell, panírozott sajtkorong Tabasco szósszal ízesítve, jalapeno, cheddar sajt, majonéz, saláta, két fényes buci és Tabasco szósz

Még árban sincs eltérés: egységesen 2990 forintért kérhetőek magukban és 3810 forintért menüben. Ezen kívül kaphatóak külön kis Tabasco szószos sajtfalatkák 4 és 7 darabos kiszerelésben 1190 és 1690 forintért.

csirke.png

Nekem amúgy ez a sült csikrmelles vonal teljesen kimaradt a Burger Kingben eddig, pedig két állandó szendvicsük is van vele: egy majonézzel, salátával és paradicsommal, és egy ezeken felül sajttal és BBQ szósszal.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2218479193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása