Szeptemberi étlapfrissítés a Don Pepénél

2024. szeptember 02. - Feiertag Erik

Idén szeptemberre nem csak havi újdonságokkal bővült a Don Pepe kínálata, ráadásul a szezonális felhozatalon túl 18 újdonság is felkerült az étlapra!

1_tv.jpg

Viszont a sok érdekesség közt azért mégis csak a szeptember végéig kapható finomságokra érdemes fókuszálni. A hónap akciós pizzájára például fokhagymás tejföl, kígyóuborka, lilahagyma, paradicsom, olivabogyó, roston csirke és mozzarella kerül, szóval kellemes mediterrán, vagy akár kifejezetten görögös ízvilágként is hivatkozhatunk rá. 2990 forintért egész jól hangzik!

2_tv.jpg

Az extra pizza pedig olaszosra sikerült: a Mozzarella Caprese feltétezése (paradicsomszósz, olivabogyó, paradicsom, mozzarella, érlelt sonka, friss bazsalikom) sütés után, hidegen kerül rá. Kellemes összeállításnak tűnik az egész forrónak jósolt szeptemberre. 3990 forintért rendelhető.

3_tv.jpg

Ezen kívül egy Mézes-mustáros Csirkesalátás Tortilla is kóstolható, melyben sajtkrém, főtt tojás, bacon, csirkemell, jégsaláta, madársaláta, bébiparaj, rukkola, kígyóuborka, koktélparadicsom, füstölt mozzarella és mézes-mustáros öntet van. Az augusztusi Hawaii Csirkesalátás Tortilla kifejezetten jól sikerült, és ez is hasonlóan kellemesen hangzik így ránézésre. 3590 forintos áron érhető el.

A nagy őszi étlapfrissítéssel 18 új termék vált elérhetővé, melyek közt új kategória is szerepel: három egész jól hangzó Quesadillát is megkóstolhatunk mostantól. Egyébként nem annyira fastfood orientált ez a frissítés, bár például a fenti Mozzarella Caprese pizzza is közéjük tartozik. Van viszont egy új desszert is a lista végén, amivel kapcsolatban nagyon lelkes vagyok, mert a palacsinta nélküli verzióját is nagyon szerettem, így pedig lehet még jobb lesz! A következő ételekről van szó:

Mozzarella Caprese pizza

Sajtimádó pizza

Beef & Bacon Quesadilla

Chicken & Chorizo Quesadilla

Cheeselover Quesadilla

Tárkonyos Pulykaraguleves Krumpligombóccal

Parmezános Zöldsaláta, aszalt paradicsommal, dióval és olívával

Csípős-Tejszínes-Baconos-Gombás Roston Pulykamell, Rizi-bizi

Panko csirkecomb file, petrezselymes burgonyával, káposzta salátával

Roston sült csirkecomb file, pepe burgonya, pepe szósz

Indiánok mustáros pulykája

Kemencében Sült Spenótos-Mascarponés-Sajtos Gnocchi

Vargányás Penne

Csirkepaprikás Tojásos Nokedlivel

Szezámos Bundában Rántott Csirkemell, Rizi-bizivel

Sertésborda Tejszínes Vargányamártással, Jázminrizzsel

Grill Zöldségtál Gazdagon

Palacsintába töltött fehércsoki mousse brownie, karamell és csoki öntettel

Mindemellett frissült ugye a szezonális kínálat is, ahol engem szintén leginkább a desszertek fogtak meg:

2024_osz_szezo_szept.jpg

Szóval ebben a hónapban bőven van mit megkóstolni a Don Pepénél, viszont mivel a nagy része hosszabb ideig velünk lesz, nem lesz muszáj minden érdekességre szeptemberben rárepülni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5118479683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása