A Don Pepe megtalálta a legjobb helyet az ananász számára! - Hawaii Csirkesalátás Tortilla

2024. augusztus 23. - Feiertag Erik

A Don Pepe hónap végéig kapható tekercse, a Hawaii Csirkesalátás Tortilla neve már önmagában is ígéretes, nem beszélve az összetevők listájáról, úgyhogy nem meglepetés, hogy erre csaptam le az augusztusi újdonságok közül.

hawaii_csirkesalatas_tortilla.jpg

Izgalmas ízkombinációnak néz elébe, aki a poszt tárgyát képző fogást rendeli, ugyanis sajtkrém, jégsaláta, kukorica, ananász, narancs, rostonsült csirkemell, tartár és füstölt mozzarella kerül bele. 3590 forintért ez azért nem egy rossz összeállítás, figyelembe véve, hogy egzotikus gyümölcsöket is felhasználtak.

És hát ezek jelentik a Hawaii Csirkesalátás Tortilla ütőkártyáit. Az amúgy nem nagy cuccnak tűnő, csirkés-salátás-tartáros ízvilág bár finom, de annyira nem különleges, az ananász és a narancs darabok viszont képesek a legjobb wrapek közé repíteni ezt az igazi, könnyed nyári fogást.

hawaii_csirkesalatas_tortilla_2.jpg

Kifeküdni nyilván nem fogunk az adagtól, úgyhogy le tud csúszni utána valami desszert is akár, a kisebb étkűeknek és az édesszájúaknak ez pozitívum lehet. Ezen kívül örülhetnek a húshagyók is, hiszen augusztus végéig kapható egy igen hasonló Vegán Hawaii Tofusalátás Tortilla is, melybe céklás BBQ szósz, jégsaláta, kukorica, ananász, narancs, füstölt tofu valamint vegán "mozzarella" kerül. Árban megegyeznek, tehát ez is 3590 forintért rendelhető.

hawaii_csirkesalatas_tortilla_3.jpg

A Don Pepe gyümölcsökkel feldobott csirkesalátás tekercse tehát kifejezetten jól sikerült darab, és kiválóan illik ezekbe a nyárvégi kánikulai délutánokba. Könnyed és ízletes, mi kell még?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5618471545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása