Igazán különleges piadinával készült a Don Pepe áprilisra, de vajon működik a sütőtök és a kacsahús együtt?
Na jó, olyan nagy kérdés azért nincs, hiszen tavaly Halloweenkor is tök jó volt a sütőtökkel készülő pizza, és ez a tavaszi piadina is egész hasonló: sajtkrém, paradicsom, sütőtök, kacsacomb, BBQ szósz, füstölt mozzarella és rukkola kerül bele, illetve jár mellé a szokásos pizzaszósz és a tejföl, mindez 3890 forintért.
Az édeskés sütőtök egész jól beleillik ebbe az ízkavalkádba, a BBQ szósz, a füstölt mozzarella, a sajtkrém, és persze a kacsacomb remek ízvilágot alkot így együtt, a rukkola viszont kicsit ledobott, amikor egy-egy falatba kicsit sok került belőle. Szószok közül inkább a fejföl ami megy hozzá, fokhagymás verzióban talán még jobb lenne, de azért a pizzaszószból is fogyott.
Árban viszont nem annyira erős, bár manapság mi az? Ha valami különlegességet kóstolnátok április végén, akkor mindenképp ajánlom, kellemes extra benne a sütőtök, egy kis kacsahús pedig mindig jól esik!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.