Augusztus a Don Pepében

2024. augusztus 01. - Feiertag Erik

Már csak egy hónap maradt a nyárból, amire a Don Pepe nem gyenge felhozatallal készült, hiszen két remek pizza mellett egy normál és vegán kiadásban is elérhető tortilla tekercs is elérhető augusztusban!

1_tv.jpg

Egyszerű, de annál ízletesebb kombinációval jelentkezik a hónap akciós pizzája. Pizzaszósszal, tojásos lecsóval és Gyulai kolbásszal készül, és ennél magyarosabb feltétezést nehéz lenne találni, úgyhogy Olimpia és szurkolás mellé tökéletes választásnak tűnik. 2990 forintért rendelhető.

2_tv.jpg

Valójában hétszemközt lesz az aki farkasszemet néz a hónap extra pizzájával, hiszen öt tükörtojás fogja viselni az éhes pillantásokat. Erre az angol reggeliket idéző és már-már megszégyenítő pizzára sajtkrém, bacon, érlelt sonka, paradicsom, póréhagyma, mozzarella, és persze tükörtojások kerülnek. Laktatónak és izgalmasnak hangzik, 4290 forintos áron pedig akár már most is kérhető.

3_tv.jpg

Hawaii ezúttal nem pizzára érkezik, így a 90 fokkal elfordított magyar zászlós olimpiai delegáció szurkolói megkönnyebbülhetnek. Főleg, hogy ebből a remek ananászos tekercsből vegán és csirkés variáns is kérhető:

  • Hawaii Csirkesalátás Tortilla: sajtkrém, jégsaláta, kukorica, ananász, narancs, rostonsült csirkemell, tartár, füstölt mozzarella
  • Vegán Hawaii Tofusalátás Tortilla: céklás BBQ szósz, jégsaláta, kukorica, ananász, narancs, füstölt tofu, vegán "mozzarella"

Áruk egységesen 3590 forint, így egyik oldal sem érezheti, hogy pénzügyileg jobban vagy rosszabbul járt a másiknál. Egyébként ez a narancsos csavar kifejezetten érdekesnek hangzik, igazi nyárias kulönlegesség lehet a hátralévő hetek forróbb napjaira. 

4_tv.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4218458579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása