Augusztusi újdonságok a Don Pepében

2023. augusztus 01. - Feiertag Erik

Nyár végén sem marad éhesen, aki valami újat kóstolna a Don Pepében: legyen szó akciós pizzáról, ínycsiklandó tekercsről vagy kicsi, de annál finomabb mini pizzákról, mindenki megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelő fogást.

3_tv.jpg

Tavaly kerültek bevezetésre a kisebb, 28 centis átmérőjű pizzák, most pedig itt egy még kisebb variáns, hogy azoknak is legyen választásuk, akik csak nassolnának valamit. Az új, 17 cm-es pizzák különféle feltétekkel érhetőek el, például Pepe Margherita, Sonkás, Sonkás-Gombás, Sonkás-kukoricás, Son-Go-Ku, Hawaii, Magyaros vagy Pepperoni, radásul a vegetáriánusoknak sem kell lemondaniuk róluk, hiszen minden ízesítésből elérhető a vegán változat is! És ha már rendelünk, érdemes kettőt kérni, hiszen míg egy darab 1990 forintba kerül, kettőt már 3490-ért megkapunk.

2_tv.jpg

Ha szereted a tekercseket és a carbonara ízvilágot, akkor augusztus tekercse biztosan elnyeri a tetszésed. A Parmigiana Carbonara Roller egy tortillába tekert casarecce tészta, amit parmezános bundában rántott csirkemellcsíkokkal, és ínycsiklandó carbonara szósszal tálalnak. Az egész tetejét mozzarella borítja, ami tovább növeli majd az ízélményt. 3690 forintos áron ezúttal egy igazán laktatónak ígérkező tekercsről beszélhetünk.

1_tv.jpg

Ki ne szeretné a jó ár-érték arányú pizzákat? Az Augusztusi Akciós Pizza 2990 forintért pizzaszósszal, lilahagymával, sonkával, főtt tojással és bőséges mozzarellával van feltétezve, igazi ízbombát kóstolhatunk meg tehát, ha kicsit kevesebbet költenénk, de mégis valami újat falnánk.

vesomjk.jpg

veskjsz.jpg

Végül, de nem utolsó sorban vegán desszertekkel is bővült a kínálat:A  Vegán Somlói Galuska Jégkrémkehely (200 g,  2390 Ft) nem tartalmaz se glutént, se laktózt, se tejfehérjét, se hozzáadott cukrot, így tényleg szinte bárki fogyaszthatja, ha valami édeset kíván. Ráadásul a Somlói Galuskában nehéz csalódni, fagyival meg mégkevésbé. A másik újdonság egy jégkrémszendvics, mely brownie-val és sós karamell fagyival készül (160 g, 1990 Ft), szintén remek ízkombinációt kínálva a húsmentesen étkező vendégek számára.

5_tv.jpg

4_tv.jpg

És persze ez a hónap sem telhet el pizza menük nélkül, melyekről bővebb infókat a képeken, vagy a Don Pepe weboldalán találtok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7218183875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása