Októberi újdonságok a Don Pepében

2024. október 01. - Feiertag Erik

A szeptemberi nagyobb volumenű étlapfrissítést követően sem lazálnak a hazai étteremláncnál, októberre ugyanis négy újdonság is bekerült az akciós kínálatba!

3_tv.jpg

Melyek közül abszolút kiemelkedik a meglehetősen különleges feltétezéssel ellátott Négysajtos-Diós-Körtés Pizza. Márványsajtos alapra mozzarella, trappista, füstölt mozzarella, dió, körte, érlelt sonka és aszalt paradicsom kerül, úgyhogy kicsit mediterrán, kicsit ilyen francia vidékeket idéző gourmet jellegű különlegességről beszélünk. Nem biztos hogy mindenkinek a kedvence lesz, de ilyet azért nem kóstolhatunk bármikor, úgyhogy érdemes lesz kockáztatni. 4490 forintért rendelhető.

2_tv.jpg

Szerencsére a vegán étrendet követők sem maradnak ki ebből a pizzaextremitásból, hiszen elérhető a Füstölt Tofus-Diós-Körtés Pizza is, melyre kapris vegán tartáros alap, vegán “mozzarella”, dió, körte, füstölt tofu valamint aszalt paradicsom kerül feltétezésre.

1_tv.jpg

Aki szívesen kóstolna márványsajtos pizzát de kicsit hagyományosabb összeállításban, annak az Októberi Akciós Pizza lesz a megoldás: márványsajttal, tejföllel, sonkával, mozzarellával és trikolor paprikával készül és 2990 forintért rendelhető.

4_tv.jpg

Végül de nem utolsó sorban egy kifejezetten izgalmasan hangzó tortilla tekercset is megkóstolhatunk: a Tuna & Avocado Roll akár életünk tekercse is lehet, elnézve az összetevők listáját. Avokádókrémet, füstölt mozzarellát, tonhalat, tojást, jégsalátát, lilahagymát, koktélparadicsomot, olívabogyót, jalapenót és rukkolát tartalmaz ez a fentiekhez hasonlóan október végéig rendelhető wrap. 3990 forintért lehet belekóstolni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1818694934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása