Egy kis nyárias frissesség októberben - Tuna & Avocado Roll

2024. október 22. - Feiertag Erik

Kifejezetten erős termékkategóriája a tortilla tekercs a Don Pepének, nem véletlen, hogy szinte minden hónapban kapunk egy-két új ízvariánst. Ezúttal is ez az opció tűnt a legérdekesebbnek az akciós kínálatból, és ezúttal sem kellett csalódnom!

20241019_134609.jpg

A Tuna & Avocado Roll egy kis nyárias frissességet hivatott csempészni az egyre hűvösebb őszi napokba, és az enyhén, de szinte minden falatban épp eléggé jelen lévő avokádókrém ezt remekül meg is valósítja, a többi összetevővel együtt: füstölt mozzarella, tonhal, tojás, jégsaláta, lilahagyma, koktélparadicsom, olívabogyó, jalapeno és rukkola kerül még bele.

Egyszerre képvisel olasz és mexikói ízvilágot az avokádó-jalapeno, illetve az olívabogyó-mozzarella-rukkola kombóval, de tök jól működik ez a kicsit mindent bele összeállítás. Alapvetően a tonhal uralja a tekercset, illetve a zöldségek fixen ott vannak minden falatban, de a tojás, a paprika és ahogy fent is írtam, az avokádó visszahúzódobbak, de abszolút hozzátesznek az élményhez.

20241019_134624.jpg

3990 forint talán kicsit borsos lehet, főleg ha laktatóság tekintetében vetjük össze a hasonló árú pizzákkal, de az ízvilágba nem lehet szerintem belekötni, érdemes lehet bepróbálni október utolsó napjaiban.

20241019_140159.jpg

Ezen kívül kipróbáltam a szeptemberi étlapfrissítés új desszertjét, a Palacsintába Töltött Fehércsoki Mousse-t Brownie-val. Nekem a sima verziója is nagy kedvencem, de ez a palacsintás változat talán még arra is rálicitál, pedig hát nem igen van alapvetően különbség. Csokoládé és karamell öntet jár hozzá, amiből most elég durva adag jutott.

20241019_140333.jpg

Igazi cukorsokk, de a krémes mousse és a csokis brownie kombója a szószokkal kiegészítve hibátlan. Palacsintába tekerve pedig minden jobb, úgyhogy ezek után jöhet a Don Pepe Palacsintája is, ami hasonló megvalósításban kínál egy adag Somlóit.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7018713022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása