Creamy Tuna Wrap

2024. április 22. - Feiertag Erik

A Don Pepe áprilisi tortilla tekercsének keresve sem lehetettt volna jobb nevet találni: a Creamy Tuna Wrapénál ugyanis a krémesebb töltelékkel még nem találkoztam!

20240415_184110-01.jpeg

Ráadásul az ízvilágát tekintve is egészen jó. Ugyan a füstölt mozzarella picit elvész benne, a sajtkrém, a lilahagyma, a tonhal, az olívabogyó, az aszalt paradicsom és a tojás mind kiérezhetőek a falatokból. Ezen kívül majonéz és dijoni mustár is kerül bele, amiket ha nem olvasom nem ismertem volna fel, de szerintem ezek inkább az általános ízélmény emelésére szolgálnak, és ebben sikeresek is.

20240415_190026-01.jpeg

A 3890 forintos tekercs viszont nem feltétlen fog jóllakatni mindenkit, ilyen esetekre érdemes lehet bevetni egy desszertet, amiben szerencsére bővelkedik a Don Pepe étlapja. Ezúttal túrógombóc mellett döntöttem, amire némi porcukor és tejföl is került. Ugyan utóbbiból lehetett volna rajta picit több, a két gombócos adag mind ízre, mind menniségre jó választásnak bizonyult. A gombócok nem kifejezetten édesek önmagukban, de a feltétek így tudtak jól működni vele, de még így is a nem geil édességek kedvelőinek ajánlanám, ahogyan akár a házi túrógombócot is.

20240415_184128-01.jpeg

Szóval a Creamy Tuna Wrap egész jó tortilla tekercs lett, nevéhez hűen krémes, ízletes betéttel. Adagban nem mérhető egy pizzához, viszont így marad egy kis hely a Don Pepe desszertjeinke kipróbálására is.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr618385217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása