Nem lesz április bolondja, aki ezek közül rendel valamit!

2024. április 03. - Feiertag Erik

Hiszen a Don Pepe ismét néhány egészen ínycsiklandó újdonságot dobott fel étlapjára!

3.png

Például egy vegán változatban is elérhető Görög Salátás Pizzát, ami remekül passzol a beköszöntött jó időhöz. Feltétezése pizzaszósz, mozzarella, paradicsom, kígyóuborka, lilahagyma, oliva bogyó, feta és oregáno, vagy pizzaszósz, vegán “mozzarella”, paradicsom, kígyóuborka, lilahagyma, oliva bogyó, füstölt tofu és oregánó, attól függően, fogyasztunk-e állati eredetű összetevőket. Egységesen 3890 forintért kérhetőek, így az sem jár rosszabbul, aki különleges diétát követ.

4.png

Április sztárja viszont szerintem a Creamy Tuna Wrap, ami egy fullos tonhalas tortilla tekercs igazi friss, tavaszi-húsvéti összetétellel. Ennek megfelelően sajtkrém, lilahagyma, tonhal, majonéz, dijoni mustár, olivabogyó, aszalt paradicsom, tojás, valamint füstölt mozzarella kerül bele. Ára megegyezik a fenti pizzákéval, tehát 3890 forintért kérhető.

1.png

Végül de nem utolsó sorban 2990 forintért ismét elérhető a hónap akciós pizzája, ami ezúttal cheddar sajtkrémmel, roston csirkével, paradicsommal, lilahagymával és mozzarellával készül. Ez is egy egész jó összeállítás, szóval ha a görög saláta nem szimpatikus pizzára halmozva, ezt is érdemes számításba venni.  

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2918368249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása