Kaliforniai kánikula a KFC-ben

2024. július 16. - Feiertag Erik

Ebben a hőségben mindenki friss, forró, csípős csirkerészekre vágyik igaz? Nyilván nem, de mit sem von ez el a KFC California Summer szériájának érdemeiből.

kfc_california_summer.jpg

Mert az ételekben lévő avokádó például kifejezetten frissítő lehet, és az ezernyi kiszereléssel nincs a földön aki ne találhatna köztük új kedvencet. Leszámítva persze ha az ember nem eszik húst. Viszont például a savanyított lilahagyma, ami olyan menő extra volt annak idején az első hasonló promóciónál, sajnos elfogyott, csokoládé pedig nem is volt.

California Burger: aranyszínű KFC csirkével, friss avokádóval, lilakáposztával, ropogós baconnel, Cheddar sajttal és majonézzel (2590/3290/3990 forint)

California Twister: pikáns KFC csirkemellel, friss avokádóval, lilakáposztával, ropogós baconnel és majonézzel egy pirított tortillába csavarva (2090/2790/3590 forint)

Summer Poké: pikáns KFC csirkemell, avokádó, lilakáposzta, ananász, friss uborka, rukkola, saláta mix Teriyaki szósszal meglocsolva és szezámmaggal megszórva (2890/3090 forint)

Szóval ebben a forróságban talán a Summer Poké a legínycsiklandóbb opció, zöldségekkel és gyümölcsökkel megtámogatva kedvenc csípős csirkefalatkáinkat. Nekem amúgy a lilakáposzta tűnik nagy kérdőjelnek, így első blikkre nem annira hívogató, de majd meglátjuk.

california_summer_2.png

Az árakat a KFC oldaláról szereztem, éttermenként és rendelési típusonként eltérő lehet. Magában/menüben/box kiszerelésben kell érteni az összegeket. A menü hasábburgonyát és üdítőt tartalmaz (leszámítva a Summer Pokét, ahol ez csak italt jelent), a Box pedig ezen felül 5 csípős panírban sült csirkeszárnyat, vagyis Hot Wingset nyújt.

Ezen kívül Facebook promó alapján mangós és zöldalmás shake-ekre lehet majd számítani a következő napokban, reméljük jobban sülnek el mint a cukorsokk popcornos és rágógumis variánsok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr218447631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása