Havi akciós pizzára ritkán vetül rivaldafény, a Don Pepe novemberi újdonságai közül most mégis ezen akadt meg leginkább a szemem. Feltétezése egyszerűnek, mégis nagyszerűnek tűnt, és sejtéseim szerencsére beigazolódtak.
Hiszen a Novemberi Pizzára nem kerül semmi olyan amit ne láttunk volna már korábban, ezek az alapanyagok mégis olyan jól lettek összeválogatva, hogy egy zseniális, mégsem csillagászati árú feltétezést kapunk a pénzünkért. 2990 forintért BBQ alap, gomba, főtt-füstölt tarja mozzarella és hagymachips kerül rá. Ez a 32 centis méret ára, ezúttal én is ezt faltam.
A BBQ alap már régóta az egyik kedvencem ha pizzáról van szó, és ezúttal is kiválóan működik. A tarjás-gombás-mozzarellás ízvilágra pedig a sült hagyma teszi fel a koronát. Nem csak jóleső érzés a ropogós falatokat rágni, de ez a némileg karamellizált hagymát idéző ízvilág is sokat hozzátesz ehhez a talán lightos tex-mex stílusúnak is nevezhető pizzához.
Szóval igazán remek vacsorát csaptam ezzel az idei Novemberi Pizzával, amit csak ajánlani tudok minden hozzám hasonló húsimádónak. Maradt viszont egy kis hely a bendőmben, amit egy kellemes desszerttel töltöttem ki.
Ez a Don Pepénél régóta elérhető Fehércsokoládés Mousse volt Brownie-val, melynek neve elég lényegre törő, de nem árt még kiemelni, hogy karamell is kerül rá tálaláskor, ez a hármas pedig brutál jó levezetése lehet egy rendelős vacsorának. Persze nem én leszek az, aki megmondja hány Michelin-csillagot érdemel a csokikrém, a brownie pedig nem a süti számomra legkedvesebb verziója, de ebben a desszertben remekül kiegészítik egymást, és időről-időre előkerül a tányéromon, mert egyszerűen nem tudom megunni.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.