Novemberi újdonságok a Don Pepében

2023. november 02. - Feiertag Erik

Most már tényleg vége a jó időnek, de szerencsére nem a Don Pepében, hiszen novemberre is ínycsiklandó újdonságokkal készültek!

1_tv.jpg

Itt van például a Novemberi Pizza, mely BBQ alappal, gombával, főtt-füstölt tarjával, mozzarellával és ropogós hagymachipsszel készül, vagyis egy igazi húsimádó feltétezéssel ellenpontozták a hónap vegán ételeit. 2990 forintért rendelhető.

2_tv.jpg

Nem túlzás ha azt állítom, a Don Pepe rendelkezik itthon a legszélesebb vegán palettával, nem meglepő tehát, hogy a hónap extra pizzája egy állati eredetű összetevőktől mentes darab: a Vegán Jambalaya Pizza 3690 forintért rendelhető, és pizzaszósz, fokhagyma, kaliforniai paprika, angol zeller, füstölt tofu, hagymás szejtán, pikáns-füstölt ‘kolbász’, cayenne bors, római kömény és vegán “mozzarella” kerül rá.

3_tv.jpg

Ha nem tudsz dönteni egy hamburger és egy tortilla tekercs közt, akkor a Burgerrito lehet az egyik kedvenced az étlapon, ami novemberben ráadásul vegán kivitelben is elérhető! A 3490 forintos tekercs a következőkkel van töltve: mustár-ketchup, VEGÁN ‘mozzarella’, jégsaláta, paradicsom, VEGÁN NEMMARHA burgerpogácsa, VEGÁN ‘cheddar’, édesburgonya hasáb, ketchup, pirított hagymachips.

Ezen kívül ebben a hónapban is élnek a pizza menük, melyekkel olcsóbban rendelhetünk üdítővel és fagyival kiegészített vacsorát. Részleteket a képeken találtok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8418247399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása