Egy új termékkategória kezdete? - Buffalo Pork

2017. május 11. - Feiertag Erik

Erre a hónapra a szokásos burger-pizza adagon felül a Don Pepe bevezetett egy különleges, sertéshúsos szendvicset is. Bár az újdonság a szezonális kínálat része, tehát ha minden igaz, még hónapokig velünk marad, mi igyekeztünk minél előbb kipróbálni.

img_20170506_182751-01_custom.jpeg

A ciabattára és sertéshúsra épülő Buffalo Pork egész szépen meg van pakolva: tarja, bacon, lilahagyma, mozzarella, kéksajt, kukoricás sajtszósz, besamel, paradicsom és rukkola is kerül bele. Amiről viszont nem szólt a fáma, hogy az 1880 forintos árban van némi DP burgonya a megszokott szósszal. Így azért már egészen korrekt ajánlatnak mondható.

Bár papíron egészen sok hús van benne, mi mégsem éreztük elég erőteljesnek ezt az ízvilágot. Az ételt főként a szószok kombinációja, illetve a kéksajt, és olykor a zöldségek uralják. Ami a rengeteg óriási, csupán késsel-villával fogyasztható hamburger után külön tetszett, hogy ez a lapos, hosszúkás ciabatta könnyedén fogyasztható evőeszköz nélkül is. Végre egy DP szendvics, ami harapás kompatibilis!

img_20170506_182904-01_custom.jpeg

Összességében kellemes szendvics volt a Buffalo Pork. A húsok ugyan lehettek volna ízesebbek, erőteljesebbek, de nekünk így is bejött, még ha nem is került be kedvenceink közé. Ez a kemencében sült ciabattás szendvics vonal reméljük nem fog elhalni, és időnként látunk majd újabb összeállításokat a Don Pepe kínálatában.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9112491947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása