Óriás rántotthúsos pizzát tesztel a Taco Bell

2017. május 26. - Feiertag Erik

Egyes étteremláncok egészen meghökkentő pizza változatokat képesek kitalálni - jó példa a KFC ázsiában futtatott megoldása, ahol tészta helyett csirkére került a feltét. Az amerikai Taco Bell ha lehet, még ennél is tovább ment, és egy ízig-vérig mexikói csirkepizzával kísérletezik.

taco-bell-chicken-crust-pizza.jpg

Olyan étele már régóta van a cégnek, ahol tészta helyett tortilla lapokat használnak, azonban ezt egy hatalmas panírozott csirkepogácsával most koronázzák meg először. A húson kívül némi sajtszósz, zöldség, sajt és mexikói pizzaszósz kerül. Egészen jó ötletnek hangzik, el tudnánk viselni hasonlót mondjuk a hazai KFC kínálatában.

taco-bell-mexican-crispy-chicken-pizza.jpg

Az újdonság ára helytől függően legfeljebb 3,99 amerikai dollár, ami nagyjából 1200 forintnak felel meg. Tekintve a méretét és a hatalmas rántott húst mint feltét, ez azért nem eget rengető összeg. 

via Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5512433667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása