Pizzával támad a KFC

2015. szeptember 25. - Feiertag Erik

Bár itthon a KFC legfurcsább húzása a grillezett termékvonal bevezetése volt, külföldön, nem túl meglepő módon főként Ázsiában elég meglepő, sokszor tájidegen dolgokkal kisérleteznek. Most például pizzát árulnak, csak épp tészta helyett egy méretes KFC csirkére teszik a feltétet.

kfchizza_kfc_pizza.JPG

Ha minden igaz, a KFChizza teszt köröket fut az ázsiai piacon, így nem kizárt, hogy előbb-utóbb eljusson a világnak erre a szegletére is. A H&S panírba kisütött csirkerészekre pizza szósz, sajt, ananász, kaliforniai paprika és szalámi, tehát egy egész korrekt pizzafeltét kerül.

Nem csak a termék, a tálalás is különlegesnek tűnik: kis kartondobozkákban szolgálják fel, mintha a pizzafutár hozta volna. A videó alapján egy adag négy csirkerészt tartalmaz, úgyhogy alapvetően a hús nem tűnik különlegesnek, annyi hogy nagyobbakat válogattak.

kfchizza.jpg

Az ötlet zseniális, reméljük mi is láthatunk majd hasonlót, bár itt Kelet-Közép-Európában inkább a szendvicses és a tortillás vonal szokott előtérbe kerülni - most mondjuk pont nem, hisz rizses csirkefalatok csábítanak a KFC-be.

via BGR.com

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr827819486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása