Megújul a KFC grillezett kínálata

2015. július 14. - Feiertag Erik

Jó pár éve fut már a Brazer termékcsalád a KFC kínálatába, és azért külső szemmel is látható, hogy nem igazán ért el átütő sikert. Nagyon kevés az erre épülő időszakos akció, az alap termékekkel sem nagyon variáltak a megjelenés óta. Nem meglepő tehát, hogy a cég teljesen megújítja a grillezett termékvonalat!

kfc_grill_bb.jpg

A szendvicsek mellett a név is leváltásra kerül, Brazer helyett a jóval egyértelműbb Grill mellett döntöttek. E mellett a grillezett csirkehúsok páca is megújul, egy kicsit fűszeresebb keverékkel dolgoznak mostantól.

Az új vonal egy Classic Grill Szendviccsel és egy Twisterrel startol, melyek csak csomagolás terén térnek el (ciabatta - tortilla), a belső egyforma: grillezett csirkehús, majonéz, jégsaláta, paradicsom és gouda sajt. A szendvics magában 990 forint, menüben 1590, BOX kiszerelésben pedig 1990, míg a Classic Grill Twister 890-1390-1990 forintért kapható.

Hogy erősítsék az újdonságokat, egyből pakoltak alá egy nyári hangulatú, kicsit görögös jellegű Summer Grill promóciót, melynek keretében egy pita, egy Twister és egy saláta bővíti a kínálatot, nagyjából augusztus végéig.

kfc_grill_mb_st.jpg

A Summer Grill Pita és Twister nem sokban különbözik, de ez a név fényében elég egyértelmű. Mindkét termék tzatziki szószt, bébispenótot, uborkát, Apetina feta-típusú sajtot és az új grillezett csirkemellfilét tartalmazza. A pita 990, míg a Twister 890 forintba kerül magában, menüben és BOX kiszerelésben viszont egyaránt 1390, illetve 1990 forintért juthatunk hozzájuk.

Mivel a Keleti Ízek akció salátája elég sikeres volt, így nem meglepő, hogy érkezett egy Summer Grill Saláta is. Ez magában 1490 forint, üdítővel pedig 1790, és az új grillezett csirkemellen kívül saláta keveréket, bébispenótot, tzatziki szószt, uborkát, Apetina feta-típusú sajtot és fekete olivabogyót tartalmaz.

kfc_summers_mb.jpg

És ha már nyár, mostantól új lehetőségünk lesz KFC-ben hűsölni, úgyanis egy halom menő Jegeskávé érkezett a kínálatba! Ebben eddig abszolút a Burger King volt a király, kiváncsi vagyok sikerül-e trónt fosztania a csirkés láncnak. Az egységesen 790 forintért kapható italból a három ízesített verzió (karamell, szeder, menta-csokoládé) van natúr klasszikus is, így aki inkább kávésabb ízekre vágyik, az is megtalálhatja számításait.

Megjegyzés: a fenti árak nem minden KFC étteremben érvényesek!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr407616746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása