Nagyon sajtos január a KFC-ben

2024. január 18. - Feiertag Erik

Évek óta sajtos újdonságokkal indítja az évet a KFC, és ez idén sincs másként. Ráadásul az utóbbi időben nagy divat lett Mac & Cheese-t használni ilyen jellegű ételekben, úgyhogy a csirkés hálózat is ezt használja a legtöbb promóciós termékben.

sajtos_kfc.png

A hálózat legnépszerűbb fogásai kaptak sajtos-makarónis tuningot, illetve néhány kedvenc a jó öreg simán sajtos kivitellel tért vissza, a klasszikusabb ízek kedvelőinek nagy örömére.

Qurrito Cheeser: Hot&Spicy csirkehús, reszelt és ömlesztett cheddar sajttal, ropogós bacon, ketchup és krémes nacho szósz (2500 forint)

Grander Mac&Cheese: csirkecomb, bacon, ömlesztett cheddar sajtszelet, lilahagyma saláta, zöldsaláta, BBQ és a nacho sajtszósz, krémes Mac&Cheese (2500 forint)

Wrapper Mac&Cheese: csirkehús, krémes Mac&Cheese, savanyú uborka, pirított hagyma, bacon, nacho sajtszósz, egy kevés az Eredeti Recept fűszereiből, negyed lime leve (2900 forint)

Mac&Cheese Lunchbox: krémes sajtos makaróni Hot Shots falatokkal és reszelt Cheddar sajttal (2290 forint)

Elég hasonló a felhozatal, de mindben van valami kis eltérés, amitől mégis érdekesnek ígérkezi, és az ember végül azt sem tudja, melyiket kóstolja meg. Szerencsére van még idő bőven eldönteni, hiszen csak úgy másfél hete élnek az ajánlatok, úgyhogy egy darabig még velünk lesznek.

A fenti árak egy-egy szendvicsre vonatkoznak, és éttermenként eltérőek lehetnek. Menüben 7-800, Boxban 13-1500 forintos felárral kell számolni, de persze ezek éttermenként és rendelési felületenként eltérhetnek.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1518305843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása