Ismét kaliforniai nyarat tart a KFC

2023. július 12. - Feiertag Erik

Egy ideje megszokott, hogy néhány az amerikai tengerpart ihlette újdonságot vezet be a KFC nyaranta, ez pedig 2023-ban sincs másként.

kfc.png

Az áradat pár kivétellel a teljes kínálatot érinti, tehát szendvics, Twister, Poke Bowl és Lunchbox is elérhető nyári kiadásban:

Hollywood Dream Burger: pikáns csirkemell filé, különleges narancs-szezám szósz, szeletelt uborka és jégsaláta egy méretes, pirított zsemlében

Malibu Twister: csípős Hot Shots falatok, narancs-szezám szósz, uborka szeletek és jégsaláta

California Orange Lunchbox: csípős Hot Shots falatok narancs-szezám szósszal, zöldséges rizs és egy leheletnyi szezámmag

Orange Sun Poke Bowl: csípős panírban sült csirke, narancs-szezám szósz, avokádó, uborka és ananász. (vega verzióban elérhető halloumi sajttal)

Szerintem e jól lefedték a kínálatot, minden KFC rajongó találni fog köztük kedvére valót. A fentiek mindegyike elérhető magában vagy menüben, plusz a burger és a Twister ezen kívül extra csirkeszárnyakkal felszerelt Box kiszerelésben is kapható, ha nagyon megéheznénk. Árakat a KFC oldalán találtok.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6418165584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása