Minden harmadik Mekiben kérhető Gluténmentes Sajtburger!

2017. május 13. - Feiertag Erik

Néhány éve egy sajtóesemény alkalmával mutatta be a McDonald's Gluténmentes Sajtburgerét, melyet akkoriban igen limitált számú étteremben lehetett csak kapni. Ez a szám most jelentősen megugrott, hiszen hétfő óta a hazai egységek több mint harmadában kapható a lisztérzékenyeknek szánt hamburger.

glutenfree.png

11-ről 35-re emelkedett a magyarorászgi McDonald's éttermek száma, ahol gluténmentes, szezámmagos bucival készülő sajtburgert rendelhetnek a vendégek. A szendvicsbe bemutatása óta változatlanul két marhahúspogácsa, két szelet ömlesztett cheddar sajt, szárított hagyma, kapros uborka, valamint ketchup és mustár kerül. Hogy pontosan mely egységek forgalmazzák ezt a speciális szendvicset, arról ezen a linken lehet informálódni.

„A gluténmentes termékünkkel a vendégeink egy szűkebb, de speciális igényekkel rendelkező csoportjának kívánjuk megteremteni a választás lehetőségét,” mondta el Laczó Eszter, a McDonald’s hazai marketing igazgatója. „A folyamatos fejlesztéseink hátterében mindig az a törekvésünk áll, hogy mindenkinek a mekizés élményét nyújthassuk. Számunkra épp ezért nagyon fontos, hogy minden vendégünk megtalálja nálunk az ízlésének és táplálkozási igényeinek megfelelő ételeket, ezért is öröm, hogy immár az éttermeink több mint harmadában kínálhatjuk a gluténmentes szendvicsünket is.”

17564460155_d8a7c3ea80_o.jpg

Koltai Tünde, a Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesületének vezetője üdvözölte a lépést és elmondta, „Magyarországon a lakosság mintegy 1-2 százaléka lehet lisztérzékeny, azonban a gluténmentes termékek fogyasztóinak aránya elérheti a 6%-ot is. Minden olyan kezdeményezést üdvözlünk, amely a lisztérzékenyek mindennapjait igyekszik megkönnyíteni. A McDonald’s étteremlánccal már évek óta kapcsolatban állunk és nagy öröm számunkra, hogy mostantól még több helyen, még könnyebben elérhető ez a gluténmentes szendvics.”

Május 16.-án, tehát a lisztérzékenység világnapján most olcsóbban lesz megvásárolható a szendvics: ehhez a MyMeki applikációra lesz szükség, hiszen az alkalmazásban lesz elérhető az a kupon, mellyel mind önmagában, mind menüben kedvezményes áron kérhetünk Gluténmentes Sajtburgert.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2512502569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása