Kamionnal érkeztek a Meki újdonságai

2024. március 21. - Feiertag Erik

Elég nagy frissítés történt mostanában a McDonald's-nál, ami nem csak a kínálatra érvényes: megkezdődött ugyanis a Nyugati téri egység felújítása, melyet egy kamion helyettesít az őszre tervezett újranyitásig.

nyugati_kamion.jpeg

A világ egyik talán legszebb Mekije 1990-ben nyílt meg a Nyugati téren, és az elmúlt évek nagy felújítási hullámának egyik utolsó állomásaként most ez is renoválásra kerül. Az épület a pályaudvarral közös homlokzaton osztozik, így mind kívül, mind belül neoreneszánsz és neoromantikus stílusjegyeket őriz. Ezeket szem előtt tartva tervezték meg az új belső teret, mely a hálózat modern, "Jövő étterme" koncepciójához is igazodni fog.

Addig is beparkoltak egy vörös kamionnal, és onnan érhetőek el kedvenc McDonald's ételeink. A kínálat válogatott, tehát nem kapható minden, illetve kuponok és hűségajánlatok használatára sincs lehetőség, de többek közt elérhető a McChicken, a Big Mac és a Sajtos McRoyal is, így azért éhen senki sem marad. Aki viszont teljes élményre vágyik, azt továbbra is várja a Westendben lévő egység pár perc sétára.

bigtasty_caroussel_2336x1040.jpg

És ha ez nem lenne elég, még egy ikonikus burger is visszatért az étlapra: újra kapható ugyanis a Big Tasty, vagyos a hálózat legnagyobb szendvicse! Marhahúspogácsa, három ömlesztett cheddar sajtszelet, szeletelt jégsaláta, szeletelt paradicsom, friss hagyma, és különleges szósz kerül a buciba. Az applikáció szerint magában 2690 forint, menüben pedig 3330 forintról indul a móka.

surfnturf_caroussel_2336x1040_v2.jpg

Frissült a prémium Maestro szegmens is, méghozzá garnélákkal készülő tortillatekerccsel és hamburgerrel. A Surf 'n' Turf Burger marhahúspogácsával, három panírozott garnélával, ementáli sajttal, koktél szósszal és rukkola saláta keverékkel készül, a bucira pedig szezámmag mellett mákot is szórnak. 2690 forintért kérhető magában, míg menüben 3330 forintot kell fizetnünk érte. Néhány éve lehetett már kapni ha nem is pontosan ezt az összeállítást, de nagyon hasonlót, és az annyira nem működött nekem, viszont tekercs formában lehet jobban vegyülnek az ízek.

Erre kínál megoldást a Garnélarákos Wrap, melybe szintén három panírozott garnéla kerül érlelt ementálival, rukkala saláta mixszel, jégsalátával, koktél szósszal paradicsomos tortillába. A marháról itt tehát le kell mondanunk sajna, viszont valamivel olcsóbb is: magában 2390 forintba kerül, míg menüben 3030 forint az indulóár. A rákocskák egyébként kaphatóak magukban is némi szósszal: négy és hat darabos kiszerelésben érhetőek el 1490, illetve 1990 forintért.

mcflurry_baci_termekkep_832x822-1_product-header-desktop.jpg

És ha ezek után maradt hely desszertnek is, akkor remek hír, hogy visszatért a Baci bonbonokkal készülő, egyik legjobb McFlurry ízvilág! Erre a fagylaltkülönlegességre csokoládés-mogyorós öntet kerül, melyet akár meggyes öntettel is kiegészíthetünk, az ízrobbanás pedig garantáltan nem marad el! 1150 forint a sima kiadás, a meggyes pedig 1300-ba kerül.

meki_kulcstarto.jpg

A szokásosnál tehát jobban felkavarta az állóvizet a McDonald's, így viszont bőven lehet válogatni az újdonságok vagy a különleges éttermi helyszínek közt, hogy új élmény legyen a mekizés. Ha pedig valami kézzel fogható emléket is szeretnétek, most hűségpontokért vagy McMenü Plusz vásárlásakor menő McDonald's témájú kulcstartókat is bezsebelhettek!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6418360707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása