Olasz Big Mac a Don Pepéből

2017. május 22. - Feiertag Erik

Májusra a Don Pepe egy meglehetősen méretes hamburgerrel készült: a lasagne és egy Big Mac szerelemgyermekeként született Big Don Lasagne Burger egyszerűségével és méretével igyekszik meghódítani a vásárlók szívét. Házhoz is kértünk egyet, és megnéztük, laktató-e annyira, mint amilyennek tűnik.

img_20170505_131714-01_custom.jpeg

Az elmúlt évek alatt egyetlen dupla húsos prémium hamburgerrel találkoztunk a hazai étteremlánc kínálatában. Posztunk tárgya a második ilyen szendvics, mely paradicsommal, paradicsom szósszal és trappista sajttal készül. A 2590 forintos árban persze ismét van némi DP burgonya és szósz, a jóllakás tehát ezúttal is garantált.

img_20170505_132101-01_custom.jpeg

Az étel a megszokott Don Pepés burger dobozban érkezik, melyben maradéktalanul kitölti a szendvics számára kialakított helyet. A csomagolás feltépése után azonnal szemünk elé tárul a hatalmas olasz Big Mac. A kevés összetevő meglehetősen jól működik együtt: semmi sem túl erőteljes, mindent korrektül érezni. A visszafogott összeállítás pedig a fogyasztásra is jó hatással van: simán falható evőeszköz nélkül is, nem hullik, nem potyog semmi.

img_20170505_131929-01_custom.jpeg

A Big Don tehát az egyszerű de jó tökéletes példája. Az étel pontosan azt nyújtja, amit a leírás alapján várhatunk tőle: egy nagyon paradicsomos, nagyon marhás, nagyon sajtos, nagyon laktató burgert.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8312489135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása