Újévi újdonság rengeteg a Don Pepénél

2024. január 01. - Feiertag Erik

2023-at egy visszatérő, ám igencsak ínycsiklandó szériával búcsúztatta a Don Pepe, 2024 első hónapjára viszont egy újdonságokban dúskáló, igazán ütős kínálatot állítottak össze!

3_tv.jpg

Töltött pizza már nagyon régen volt, úgyhogy bár visszatérő, azért extrán különlegesnek számít az Újévi Lencsés Supreme Pizza, mely vegán kiadásban is elérhető, ráaádsul ez az olcsóbb variáns 4190 forintos áron! Ennél az alsó rétegre fokhagymás-vegán “tejfölös”-mustáros-tormás alap, lencse, füstölt tofu és vegán “mozzarella” kerül, a felsőre pedig fokhagymás-vegán “tejfölös”-mustáros-tormás alap, lencse, kaliforniai paprika, lilahagyma, koktélparadicsom, vegán “kolbász”, valamint vegán “mozzarella”.

2_tv.jpg

A húsokkal készülő verzió 4590 forintba kerül, de olyan tartalmasnak ígérkezik, amivel képtelenségnek tűnik éhen maradni. Az alsó réteg itt fokhagymás-tejfölös-mustáros-tormás alap, lencse, gyulai kolbász és füstölt mozzarella, míg a felső fokhagymás-tejfölös-mustáros-tormás alap, lencse, kaliforniai paprika, lilahagyma, koktélparadicsom, főtt-füstölt tarja, bacon, valamint füstölt mozzarella kerül feltétezésre.

1_tv.jpg

A Januári Pizza is a húskedvelőket célozza. Ez fokhagymás tejföllel, főtt-füstölt tarjával, főtt tojással, vöröshagymával, kaliforniai paprikával és mozzarellával készül, az ára pedig 2990 forint. Szerintem ez sem rossz összeállítás, bár akkor már megéri többet fizetni és valamelyik fenti, full extrás, lencsés feltétet választani.

4_tv.jpg

Az év első burgerének szintén az állati eredetű összetevőket kerülő vendégek örülhetnek, hiszen 3590 forintos áron egy Vegán Bécsis Szendvicset rendelhetnek, melybe salsa szósz, jégsaláta, lilahagyma, paradicsom, vegán bécsiszelet, vegán “cheddar”, valamint ketchup dukál, ráadásul az árban ezúttal is szerepel köret, ami tortillachips és salsa.

Ez a különleges szendvics egyébként egy új húshelyettesítő limitált bevezetésének mondhatni ékköve is, hiszen áprilisig nem kevesebb mint hét étel közül választhatunk panírozott VEGÁN ’BÉCSISZELET’-tel, melyek a következőek:

Vegán Bécsis Szendvics

Vegán Rántott Szelet Mexikói Rizskörettel, Salsával

Vegán Bécsi Vegyes Körettel, Kapribogyós 'Tartárral'

Vegán Bécsi Pirított Petrezselymes Burgonyával, Kapribogyós 'Tartárral'

Vegán Rántott”hús” Kevert Salátával, Kapribogyós 'Tartárral'

Vegán Rántott”hús” Grillezett Zöldségkörettel, Kapribogyós 'Tartárral'

Vegán Milánói „Borda” Paradicsomos Spagettivel

Végül de nem utolsó sorban frissült a szezonális étlap is, mely ismételten remek alternatíva lehet, ha az ember valami hagyományosabb fogásra vágyik, de az állandó menüből már végigkóstolta ami érdekesnek tűnt. Ezt szövegesen nem is részletezném, mert a képen minden információ megtalálható sokkal átláthatóbb és illusztráltabb formában.

2024_tel_szezo_jan.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6818292423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása