Az olaszok jobb ha nem lesznek kiwik a Don Pepe februári pizzáira

2024. február 01. - Feiertag Erik

Hiszen a feltét nem a madár húsa, hanem a szőrös gyümölcs felkarikázva. Most, hogy ezen az italo-horrorba illő jeleneten túlvagyunk, nézzük a teljes felhozatalt!

2_tv.jpg

3_tv.jpg

Aminek első tagja kapcsán mindjárt vissza is kanyarodnék pizzákhoz és gyümölcsökhöz, hiszen az Új-Zélandi Nyár Pizza, mely egységes 3890 forintos áron érhető el normál és vegán kivitelben, kifejezetten ínycsiklandó összeállításnak tűnik. Feltétezése céklás BBQ alap, gomba, brokkoli, cékla, kiwi, koktélparadicsom, bacon és mozzarella, igazi ízkavalkádban lehet tehát része annak, aki bepróbálkozik vele. Nem árulok el szerintem nagy titkot, hogy én erre tuti rárepülök a következő 29 nap folyamán. A vegán kiadásról egyébként hiányzik a szalonna, a sajt pedig állati eredetű összetevőtől mentes, úgyhogy egész közel áll egymáshoz a két verzió.

1_tv.jpg

Konvencionálisabb ugyanakkor nagyon is ígéretes feltéttel érkezik a Februári Pizza, mely 2990 forintos áron rendelhető. Erre pizzaszósz, bolognai ragu, vörösbab, kukorica, chili, taco fűszer és mozzarella kerül, tehát ha félbehajtjuk, akkor egy gigantikus taco a jutalmunk. Az olasz gyökerekkel rendelkező olvasók vajon ismét a szívükhöz kaptak? A többiek viszont remélem a rendelés gombhoz, mert erről kóstolás nélkül is bátran ki lehet jelenteni, hogy ízletes darab.

4_tv.jpg

Végül, de nem utolsó sorban egy Capricciosa Burger is érkezett, mely talán kicsit engesztelésül is itália ízvilágát igyekszik megidézni. Paradicsomszósz, jégsaláta, rukkola, marhahúspogácsa, cheddar, márványsajtos szósz szárított paradicsommal és olivabogyóval, valamint  érlelt sonka kerül bele, köretként pedig a jó öreg DP burgonya jár mellé öntettel. 3990 forintért már rendelhető is. Sembra delizioso!

5_tv.jpg

6_tv.jpg

Aki a hűs februári napokban már valami jeges desszertre vágyna, annak jó hír, hogy ebben a hónapban sem kell lemondanunk a pizza menükről, melyek az ételen felül üdítőt és fagylaltot tartalmaznak. Ebben a hónapban típustól függően Magnum Mandula vagy Starchaser kerül a csomagba.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1718315775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása