Februári újdonságtrió a Don Pepében

2023. február 01. - Feiertag Erik

Rövid hónapra rövid lett az újdonságok listája a Don Pepében, de annál hívógatóbb a két pizzát és egy csirkés burgert felvonultató lista, amiről ezúttal sem maradt le néhány érdekes akció sem.

3_tv.jpg

A Chicken Parmy Alla Mexicana Burger például önmaga megér egy misét: parmezános bundában rántott csirkemell és egy ínycsiklandó mexikói ragu a lényege, amit némi zöldség (paradicsom, jégsaláta, lilahagyma) kíséretében tesznek szezámmagos zsemlébe. 3990 forintos ára szerintem mai viszonylatban nem túlzó, főleg ha figyelembe vesszük a Don Pepére jellemző adagméreteket.

2_tv.jpg

Hasonló témában versenyez a Februári Akciós Pizza is. A pizzaszósszal, vörösbabbal, kolbásszal, lilahagymával, chilivel és mozzarellával készülő étel 2790 forintért szintén jó parti lehet a fűszeresebb, tex-mex ételek kedvelőinek.

1_tv.jpg

Igencsak eltér a fentiektől a hónap extra pizzája: a Vegán Vegázlak állati eredetű összetevők nélkül készül, így remek alkalom lehet hogy megkóstoljuk például a hazai piacon szerintem egyedülálló, céklás pizzatésztát. A már kifutott elődjéről, a karfiolos verzióról írtam korábban (igaz, nem vegán feltétezéssel), hátha segít a döntésben. A Vegán Vegázlakra vegán ‘tejföl’, póréhagyma, brokkoli, aszalt paradicsom, füstölt tofu, sokmagkeverék és vegán “mozzarella” kerül, az ára pedig alap tésztával 3390 forint.

4_tv.jpg

5_tv.jpg

Végül, de nem utolsó sorban két akciót is kihasználhatunk, ha van rá lehetőségünk: a gluténkerülő pizzamenüvel meghatározott feltétek gluténmentes tésztával (elkészítés során keresztszennyeződés történhet!) való rendelése és Magnum Mandula vásárlása esetén másfél literes Lipton Ice Tea jár ajándékba, míg a sima pizza menüvel egy liter Pepsi a meglepetés, amennyiben adott 32 centis pizza mellé Mangum Ruby jégkrémet kérünk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2318038312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása