Visszatérőkkel tűzdelt október a Don Pepében!

2023. október 02. - Feiertag Erik

Most már javában benne vagyunk az őszben, úgyhogy a Don Pepénél néhány ínycsiklandó újítással igyekeznek felfűteni a hűvősnek ígérkező októbert!

3_tv.jpg

Például ezzel az ízig-vérig mexikói Macho Nachos Pizzával, melyet néhány éve már megkóstolhattunk, és akkor nagy élmény volt, főleg a ropogós nachos csipsznek hála, ami az egyik kedvenc feltétem a Mint a Moziban Pizza óta. Ezen kívül cheddar és mozzarella sajt, darált marhahús, csípős jalapeno, valamint friss salsa és guacamole szószok kerülnek rá. A közepére ráadásul tésztából formált öntetes tálka is kerül, egy igazi többszemélyes parti kajává alakítva ezzel a pizzát. Mindezt figyelembe véve 3990 forintos ára korrektnek tűnik.

2_tv.jpg

A vegán étrendet követők sem maradnak ki belőle, elérhető a Vegán Macho Nachos Pizza is, mely a fenti feltét állati eredtű összetevőtől mentes változata. Pizzaparadicsom alappal, hagymás szejtánnal, csípős jalapenóval, vegán "tejföllel", salsa szósszal és vegán "mozzarellával" készül. Végül de nem utolsó sorban nachos chips koronázza meg ezt az igazi pizzakülönlegességet a húsos kiadással megegyező 3990 forintos áron.

1_tv.jpg

Aki nem kedveli az ilyen fancy pizzákat, azoknak jó hír, hogy most is van visszafogottabb kiadás Októberi Pizza néven. A feltét itt fokhagymás tejföl, kukorica, brokkoli, kaliforniai paprika és mozzarella, az ára pedig 2990 forint.

4_tv.jpg

Október hamburgere egy igazi visszatérő nagyágyú, a Don Pepe talán legjobbja ebben a kategóriában, avagy idén másodjára is visszatér a DPFC Burger! Jégsaláta, paradicsom, cheddar, Kentucky szósz, bacon, rántott mozzarella sajtrúd, cornflakes bundás csirkemell csíkok és rántott hagymakarikák kerülnek bele, a köret pedig a jó öreg DP burgonya szósszal, csak hogy a legnagyobb étkűek se maradjanak éhen. 4490 forintért rendelhető.

5_tv.jpg

6_tv.jpg

Ezeken felül természetesen október sem marad Pizza Menük nélkül, ezúttal Magnum Starchaser és Mandula kerülhet a csomagba. A részleteket a képeken vagy a Don Pepe weboldalán találjátok.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7718224371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása