Zseniális pizzával kezdte az évet a Don Pepe

2024. január 19. - Feiertag Erik

Két szintes, lencsés pizza érkezett január elsején a Don Pepe kínálatába, mindjárt két változatban. A vegán és húsos kivitelben is elérhető újdonságnál pedig nagyon rég kóstoltam jobbat a műfajban!

don_pepe_ujevi_lencses_supreme_pizza.jpeg

Az Újévi Lencsés Supreme Pizza alsó rétegére fokhagymás-tejfölös-mustáros-tormás alap, lencse, gyulai kolbász és füstölt mozzarella kerül, a felsőre pedig fokhagymás-tejfölös-mustáros-tormás alap, lencse, kaliforniai paprika, lilahagyma, koktélparadicsom, főtt-füstölt tarja, bacon, valamint füstölt mozzarella. Azért ez már ránézésre is elég ütősen hangzik, még ha a 4590 forintos árat is hozzátesszük. A húsmentes kiadás egyébként csak 4190 forint, a feltétről pedig ami lehetséges az vegán verzióban kerül rá, illetve füstölt tofu és vegán kolbász egészíti ki ezt az igen gazdag fogást.

A nyilvánvalóan impozáns méreteken kívül leginkább az alapot emelném ki. Ez a fokhagymás-tejfölös-mustáros-tormás keverék egészen zseniális és kiválóan illik a lencsés feltétezéshez, a füstölt mozzarella pedig tovább emeli az ízélményt. Mindez a hagymával, kolbásszal, bacönnel, tarjával kiegészítve egyszerűen zseniális. Ráadásul a mértékek is remekül el lettek találva, nem tocsog semmiben, pont annyi került rá és bele, amennyi a tökéletes ízvilághoz szükséges.

Nehéz nem szuperlatívuszokban beszélni erről a január végéig rendelhető pizzáról, de hát ha egyszer ennyire eltalálták. Kár, hogy nem elsején kóstoltam, mert ahogy mondják, amit aznap csinálsz, azt fogod egész évben. Bár így nem csak pizzákra vagyok korlátozva a következő 347 napban, azért ebben is meg lehet találni a pozitívumokat. Újévi Lencsés Supreme Pizzában nem is igen kell keresni őket annyira szembeötlőek, úgyhogy így zárásképp csak annyit tennék hozzá, hogy ha rendeltek valamit január utolsó napjaiban, akkor erre mindenképp vessetek egy pillantást!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1018306907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása