Őrületes hotdog kreálmányt készített egy amerikai baseball csapat

2017. május 24. - Feiertag Erik

Egy hotdog alapjának mindig virslit vagy kolbászt képzel el az ember, még a Don Pepe elképesztő termékében, a HamHotBurDogGerben is - még ha csak részben, de - kolbászé a főszerep. A Fresno Grizzlies azonban úgy gondolta, szakít a hagyományokkal, és egészen új alapokra helyezte a népszerű ételt.

chickle.jpg

A virsli helyett csípős, grillezett csirkeszeletekkel készülő hotdog különlegessége azonban mégsem ez, sokkal inkább a kifli, illetve annak hiánya, hiszen a husi ebben az elképesztő kajában egy méretes savanyú uborkába kerül.

chickle_j-2pg.jpg

A csirke és uborka szavak összevonásából megalkotott The Chickle névre keresztelt ínyencséget azonban nem lehet bármikor megkóstolni, sőt, árusítása már be is fejeződött: kizárólag május 17.-én és 18.-án lehetett megvásárolni, bár otthoni elkészítése nem tűnik túl bonyolult műveletnek.

via Foodiggity

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7712524855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása