Ovális déli ízek - Mediterrán Pizzetta

2022. március 28. - Feiertag Erik

A Don Pepe tavaly bevezetett Pizzettáitól talán néhányan kicsit többet vártak mint hogy más alakú de lényegében ugyanúgy pizzák legyenek mint nagyobb társaik, ugyanakkor szerintem egy remek új termékvonal, ahol kisebb adagot kapunk ennek megfelelően olcsóbban, és így marad egy kis hely a bendőnkben…

Tovább
komment

Burger Central #13: Volt egyszer egy Mangawood - Manga Cowboy

2022. március 24. - Feiertag Erik

A múltkori Burger Marketes kaland után ismét egy magára Instagram jelenlétével reflektorfényt irányító éttermet találtam. Illetve a Manga Cowboyról máshol is hallottam csupa jót, így egy fixen jó kajálásra ugrottam be nem mellesleg a legutóbbi Tarantino film plakátja ihlette Mangawoodos szendvicsre.

Tovább
komment

Csupa sajtos újdonságok a Burger Kingben

2022. március 22. - Feiertag Erik

Nagyon sajtos időket élünk: ugyan a KFC szokásos év eleji sajtos-csirkés promóciója kifutott, a Zing nem rég vezetett be sok sajttal operáló dupla smashed burgert, és itt a Burger King, ahol már egy ideje kapható egy parmezán szószos burger, ami mellé most csatlakozott egy totális cheddar letámadás!

Tovább
komment

Dupla sajtos marhás mácrius - Akciós Márciusi Pizza

2022. március 16. - Feiertag Erik

Hagyományos értelembe vett extra pizzával erre a hónapra nem készült a Don Pepe (viszont kaptunk három féle Pizzettát), így aki ilyesmi újdonságot kóstolna a hagyományos kerek kivitelben, annak a havi akciós pizza az egyetlen választása. Mivel ezt a kategóriát nagyon ritkán veszem górcső alá, arra…

Tovább
komment

Március a Don Pepében

2022. március 01. - Feiertag Erik

Az elmúlt két hónapban ha nem is a főszerep, de nagy szerepet játszottak a kínálatban különböző visszatérő termékek és azok variánsai. Márciusban azonban ha jól látom minden meglehetősen új, legyen szó vegán hamburgerről vagy a Pizzetta duóról.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása