Hamarosan újdonsággal jelentkezik a Zing

2022. március 02. - Feiertag Erik

Amire a Facebookon közzétett, igencsak homályos kép enged következtetni (vagy nem is annyira következtetni). A szendvics tartalmáról sajnos semmi biztosat nem tudunk egyelőre, a betűk alapján viszont valami nagyon sajtos dologra lehet számítani. 

zing_burger_budapest_2022_hamarosan_ujdonsag.jpg

Na most az egyik tippem elég csalódástkeltő lenne, hiszen csak némi sajtszósszal feldobott, nem túl extra szendvics lenne. Mivel mostanában az ilyen különlegességeknél a laposabbra préselt smashed húspogácsákat használják, erre a verzióta is ilyesmit tippelnék.

A második, érdekesebb megvalósítás egy Juicy Lucy lenne, ahol a vaskos húspogácsába némi sajtot rejtenek, így harapáskor gyönyörűen olvadozik és folydogál belőle a sárga arany.

 

Végül, de nem utolsó sorban lehet hogy teljesen erdőbe rohantam a fentiekkel, és a nyúlós sárga betűk valójában mézre vagy mustárra utalnak (hacsak nem mézes mustárra?), és azokkal dobják fel a lehet már holnap érkező hamburgert.

zing_dupla_smashed_sajtburger_budapest_streetfood.png

Egy biztos, az év eleji Keto szendvicsről tökre lemaradtam, ugyanakkor a tavalyi iskolaváró Mekis sajtburger újragondolás igencsak jó cucc volt, meg úgy általában ettem már egészen jó burgereket náluk, úgyhogy várom, mi lesz ennek a vége.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7817770090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása