Nem indult versenyen, mégis bajnok a Zing újdonsága

2024. június 19. - Feiertag Erik

Idén foci EB, úgyhogy most mindenkinek valami labdarúgással kapcsolatos promót kell erőltetnie, nem tett másképp a Zing sem a Bajnok Burgerrel. Nem tudom, hogy a labdához hasonlatos mintával ellátott buci hány sportrajongót fog meggyőzni, a szendvics tartalma viszont ránézésre nem lett kapufa!

441886942_760105129654116_7826237520945880657_n.jpg

A tematizált zsemlén kívül két smashed angus pogácsa kerül bele, valamint dupla amerikai sajt, Southwest szósz, uborka és oklahoma hagyma. Utóbbi jó kérdés mit jelent, ugye alapból az oklahoma stílusú smashed burger úgy készül, hogy a hajszálvékonyra szeletelt hagymával együtt préselik vaslapra a húst, de a képen nem ilyennek tűnik, valszeg mivel nem ezen alapul minden szendvicsük, racionalizálták a receptet és csak simán karamellizált hagymáról van szó. Ezt a módosítást egyébként úgy vettem észre, a Bamba is elkövette a deák téri üzletben, ami azért elég nagy csalódás. Nincs azzal baj ha nem oklahoma módra készül a burger, de akkor ne nevezzék annak.

A Zing Facebook oldala szerint 2990 forintba kerül a Bajnok Burger, és jár mellé egy ajándék Budweiser is, így egyben ez nem rossz ajánlat azért.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8418424047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása