Sajtimádók, irány a Zing!

2024. április 05. - Feiertag Erik

Hiszen április végéig egy nagyon sajtos, nagyon limitált burger érhető el az étteremhálózat és az Unrealindustry együttműködésében!

zing_sajtossssh_burger.jpg

Utóbbi egyébként egy ruhaüzlet saját márkás termékekkel, mely jövő szerdán különleges eseményt is tervez budapesti boltjába, ahol az első 100 érkező ingyen Sajtossshh burgert kap ajándékba. Ha valaki nem él ilyesmivel, akkor bármelyik Zing Burger étteremben megvásárolhatja hónap végéig.

A szendvics egyébként Dupla Smashed Angus húspogácsával, Cheddar és coke BBQ szósszal, ropogós nachosszal és baconnel készül, annyira nem komoly a cucc, ennek fényében pedig kicsit túlzónak érzem a 2990 forintos árazást. Mondjuk így már értem a dollár jelet a névben.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5618373369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása