Március a Don Pepében

2022. március 01. - Feiertag Erik

Az elmúlt két hónapban ha nem is a főszerep, de nagy szerepet játszottak a kínálatban különböző visszatérő termékek és azok variánsai. Márciusban azonban ha jól látom minden meglehetősen új, legyen szó vegán hamburgerről vagy a Pizzetta duóról.

5.jpg

Januárban robbantak be a vegán nuggetek a Don Pepe kínálatába, ezeket egy pizzán meg is kóstoltam annak idején, most viszont egy egészen brutális Vegán Nuggets Burgeren köszönnek vissza, amibe ketchup, jégsaláta, paradicsom, lilahagyma, nemcsirke nuggets, nemcheddar és Kentucky szósz kerül, a köret pedig ismételten tortilla chips és salsa szósz remek kombója, ami múltkor is nagyon bejött.

1.jpg

Ha már vegán nuggetek, egy másik időszakos ételben is feltűnnek most, ami egy Vegán Nuggets Roller névre keresztelt tortilla tekercs. Ennek összetéteke lég hasonló a burgeréhez, hiszen tortilla, BBQ szósz, jégsaláta, lilahagyma, paradicsom, nemcsirke nuggets, nemcheddar és Kentucky szósz van benne.

4.jpg

Nem maradhat el hónap akciós pizza nélkül, ami stílusosan a Márciusi Akciós Pizza néven érkezik, méghozzá cheddar sajtszósszal, pirított darált marhahússal, vöröshagymával, főtt tojással és mozzarellával. Egész ínycsiklandó feltétről beszélhetünk tehát, pedig nem is ez lenne a hónap sztárja.

2.jpg

3.jpg

Ezt a titulust talán a húsos-vegán Pizzetta kombó kaphatná. A neve alapján talán különlegesebb dolgot várnánk, de csak más formájú, valamivel kisebb, ennél fogva olcsóbb pizza variációra kell számítani. A Mediterrán Pizzetta mascarpone, mozzarella, érlelt sonka, aszalt paradicsom, olívabogyó, grana padano, valamint rukkola feltéttel készül, míg a vegán verzióra pizzaszósz, VEGÁN ‘mozzarella’, hagymás szejtán, fokhagyma, koktélparadicsom, olívabogyó, articsóka, csípős pepperoni paprika, gomba, aszalt paradicsom és bazsalikom kerül.

Ezeken kívül már csak különböző akciók maradtak a tavasz első hónapjára, amiket csak képpel közölnék, hiszen ezeken minden lényeges információ megtalálható.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3917768406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása