Csupa sajtos újdonságok a Burger Kingben

2022. március 22. - Feiertag Erik

Nagyon sajtos időket élünk: ugyan a KFC szokásos év eleji sajtos-csirkés promóciója kifutott, a Zing nem rég vezetett be sok sajttal operáló dupla smashed burgert, és itt a Burger King, ahol már egy ideje kapható egy parmezán szószos burger, ami mellé most csatlakozott egy totális cheddar letámadás!

burger-king-cheddar-cheese-lover-2022.png

Méghozzá Cheddar Cheese Lover néven, ami talán kellően összefoglalja mire is lehet számítani. A Wolt infói alapján magában 2490 forintért kapható hamburgerbe marhahúspogácsa, cheddar szósz, panírozott cheddar sajtkorong és néhány szelet cheddar sajt kerül. Plusz a kép alapján uborka, paradicsom, saláta és sült hagyma.

Na ez szerintem tök megosztó szendvics lesz,

mert aki nagyon bírja a cheddart annak tuti bejön majd, aki kevésbé, annak túl tömény lehet az ízvilág meg maga az állag. 

burger-king-don-tomato-provolone-sir-chimichurri.png

És ha már az bevezetőben megemlítettem a parmezános szendvicset, íme annak is a tartalma: 150 grammos húspogácsa, szárított paradicsom, rukkola, vöröshagyma, provolone sajt, parmezán szósz. Nem drágább a fentinél annyival mint vártam, ez magában 2690 forintért rendelhető.

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr517786732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása