Dupla sajtos marhás mácrius - Akciós Márciusi Pizza

2022. március 16. - Feiertag Erik

Hagyományos értelembe vett extra pizzával erre a hónapra nem készült a Don Pepe (viszont kaptunk három féle Pizzettát), így aki ilyesmi újdonságot kóstolna a hagyományos kerek kivitelben, annak a havi akciós pizza az egyetlen választása. Mivel ezt a kategóriát nagyon ritkán veszem górcső alá, arra gondoltam, ezúttal miért ne ezt az ínycsiklandó feltéttel, de valamivel kedvezőbb árral megáldott feltétezést válasszam?

don-pepe-akcios-marciusi-pizza-cheddar-mozzarella-sajt-marha-hagyma-2022.jpeg

És mivel nem találtam ellenérvet, be is rendeltem egy Akciós Márciusi Pizzát, melyre cheddar sajtszósz, pirított darált marhahús, vöröshagyma, főtt tojás, valamint mozzarella kerül. Azért ez első blikkre sem valami olcsóság, amire az ember az "akciós" előtag miatt számítana, ugyanakkor erről 2000 forint feletti ára is árulkodik.

Szerencsére az eredmény is olyan, amit akár speckóbb pizzák alapjának is el tudnék képzelni (sőt, van is hasonló Mint a Moziban néven, csak még egy csomó további feltéttel).

Ugyan a cheddar nem annyira átütő mint amire számítottam, a hagymával és a marhával kiegészítve egészen jól működik.


Amit nem értettem, az a tojás, de én alapvetően igen ritkán kedvelem pizzán vagy hamburgerben ezt az összetevőt.

A visszafogottabb feltétmennyiséggel és ennek megfelelő árral operáló olcsóbb havi pizza tehát jól vizsgázott, kellemes összeállítás kevés kockázatvállalással és hagyományosabb feltétezéssel, ami viszont jól működik és az extremitás elmaradása miatt nem tartogathat kellemetlen meglepetéseket: ez csak egy cheddaros-marhás-hagymás pizza, ami pont ezt nyújtja, jókora méretben és valamivel az átlagnál olcsóbban.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2017781700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása