Hagymát Hagymával Burger

2016. január 08. - Feiertag Erik

Új év elején a legtöbb étteremlánc olcsóbb termékekkel próbálkozik, jó példa erre, hogy a McDonald's is a legolcsóbb, legnépszerűbb termékét tuningolta fel kissé januárra. Hasonló a helyzet a Don Pepénél is, a Hagymát Hagymával Burger ugyanis egy egyszerűbb, megszokottabb összetevőkből építkező, az elmúlt hónapok szarvas- és strucchúsos szuperszendvicsei után valamivel visszafogottabb árfekvésű darab lett.

don_pepe_hagymat_hagymaval_burger_2016_januar_1.jpg

De ezzel nincs is baj, hisz a tavalyi évből nekem az egyik nagy kedvencem a Fekete-Fehér Burger volt, ami lényegében csak a fekete bucival kínált többet, egy egészen alapnak nevezhető hamburgernél. A januári Hagymát Hagymával szendvics azért ennél tovább megy, szerencsére igencsak jó úton. Ahogy az a névből is kitalálható, mindent belepakoltak, ami csak hagymából készülhet: hagymakarikát, pirított hagymát és lilahagyma lekvárt. Ezek mellett mondhatni alap összetevőket találunk a burgerben, úgy mint marhahúspogácsát, salátát, paradicsomot, sajtot és tartármártást.

don_pepe_hagymat_hagymaval_burger_2016_januar.jpg

A kész szendvicsben abszolút a hagymalekvár dominál, édes íze az egész szendvicset áthatja, és sajnos a buci alsó felét hajlamos eláztatni is - késsel és villával való fogyasztás erősen ajánlott. Szerencsére a visszafogottan fűszerezett, jól átsütött marhahús is elég erőteljes, a rajta lévő sajttal egyetemben. A zöldségek kellemesen ropognak, a hagymakarika is hozzátesz az ízélményhez, azonban a pirított hagyma kicsit elvész a sok hasonló összetevő közt, ahogy a tartármártás sem igazán érződik.

Méretekkel ezúttal sincs probléma, és a 2490 forintos árban természetesen benne van egy adag Don Pepe burgonya, és a még mindig zseniális Don Pepe szósz. Nem nevezném feltétlen olcsónak, azonban a legtöbbek pukkadásig jól fognak vele lakni ha kipróbálják.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr488249526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása