Vissza vele az állandó étlapra!

2023. június 23. - Feiertag Erik

Júniusban közkívánatra visszatért a Don Pepe egyik legjobb valaha készült burgere, ami jódarabig megtalálható volt a mindig elérhető ételek közt. Muszáj voltam kihasználni az alkalmat, hiszen ki tudja mikor falhatok belőle legközelebb?

don_pepe_dpfc_burger_mozzarella_csirkemell_marhahus_cheddar.jpeg

A sokrétű DP FC széria egyik legmeggyőzőbb darabja volt annak idején a DP FC Burger, melybe jégsaláta, paradicsom, marhahús pogácsa, cheddar, Kentucky szósz, bacon, rántott mozzarella sajtrúd, cornflakes bundás csirkemell csíkok és rántott hagymakarikák kerülnek, plusz köretként DP öntet és burgonya. A 4490 forintos adag nem csak laktató, de ízletes is.

don_pepe_dpfc_burger_mozzarella_csirkemell_marhahus_cheddar_3.jpeg

Nem szükséges nagyítóval keresni a különlegesebbnél különlegesebb összetevőket, mert azok nincsenek. Ez egy tökéletes összhangot alkotó gigászi szendvics, amiből legszívesebben minden héten rendelne az ember. A mozzarella és a csirkemell remek extrák, a burgerből kivéve mártogathatjuk a DP szószba is akár, de a többi összetevő mellett is megállja a helyét. Nem tudnék olyan alapanyagot mondani, aminek elveszett volna az íze, pedig van benne néhány dolog.

don_pepe_dpfc_burger_mozzarella_csirkemell_marhahus_cheddar_2.jpeg

Van még úgy egy hét a hónapból, aki jót akar magának, az valahogy beiktat egy kóstolót, ha eddig nem tette még meg.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2818150274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása