Megettük Rudolfot karácsonyra

2015. december 07. - Feiertag Erik

Bár nem rénszarvasból készült, és a Fekete Erdő név sem kifejezetten karácsonyi, decemberben egy szarvashúsos hamburgerről mégis szegény Rudolf jut eszébe az embernek. De mivel nagyok vagyunk, és tudjuk, hogy a Mikulás szánját valójában egy Forma 1-es autó húzza, bátran belekóstoltunk a Don Pepe decemberi különlegességébe.

don_pepe_fekete_erdo_burger_szarvas_2015_december_2.jpg

Vélhetően nagy siker volt októberben a Struccburger, hisz ismét különleges hússal készült hamburgerrel készült az étterem: a Fekete Erdőben szarvashúspogácsa található, mely mellé rókagombát, áfonyaszószt, medvehagymás szószt, tartárt, paradicsomot, salátát és sajtot pakoltak a névhez illeszkedő fekete buciba. Természetesen nem maradhat el a DP burgonya és a szósz sem, így a 2990 forintos ár annyira talán nem is elrugaszkodott.

A szendvicset a jól átsütött húspogácsa uralja, ami elég jól sikerült, szerencsére nem nyomták el rengeteg fűszerrel az ízét, tényleg ki lehetett érezni, hogy nem marháról van szó. Az áfonyaszósz nagyon édes volt, nem probléma tehát ha fogyasztás közben egy része kifolyik, legalább mi dönthetjük el mennyit kanalazunk a falathoz, ellenben a rókagomba elég íztelen volt még magában kóstolva is, a szendvicsben pedig szinte teljesen eltűnt.

don_pepe_fekete_erdo_burger_szarvas_2015_december_3.jpg

A többi összetevő végig érződött és mind hozzátettek az ízélményhez, összességében tehát egy jól összerakott, igazán különleges hamburgerről van szó. Nem olcsó mulatság, de cserébe ismét egy olyan hús felhasználásával készült szendvicset kapunk, ami nem kerül minden nap az asztalra - ha az ember nem kíváncsi rá, akkor nyilván nem éri meg, mindenki másnak viszont érdemes tenni vele egy próbát.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr258145274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása