Pizzetta király és királyné februárban a Don Pepében!

2022. február 01. - Feiertag Erik

Meg még szokás szerint egy csomó más újdonság, például húsos-vegán hamburger páros, de a januárban berobbant nemcsirke nuggetek is felhasználásra kerültek egy újabb ételkategóriában.

5.jpg

De ha már a címben bedobta a Pizzetta duót, kezdjük velük, hiszen Tuna King (fokhagymás-tejfölös-mustáros alap, mozzarella, lilahagyma, koktélparadicsom, tonhal, tojás, citrom, bébispenót) és Tofu Queen (céklás BBQ alap, lilahagyma, koktélparadicsom, füstölt tofukockák, sokmagkeverék, citrom, bébispenót) verzióban lesz kérhető ez a kisebb méretű, ennél fogva valamivel olcsóbb pizzaverzió. Áruk egységesen 1990 forint.

7.jpg

A Cuba Libre Burgert tavaly nagyon (-nagyon-nagyon) szerettem, így örömteli, hogy az év legrövidebb hónapjára visszatér idén is. A cheddar szósz, rukkola, paradicsom, lilahagyma, marhahúspogácsa, cheddar, chorizo, dijoni, főtt-füstölt tarja, és csemege uborka felhasználásával készülő szendvics mellé Don Pepe burgonya és öntet jár köretként. Árban nagyot ugrott tavalyhoz képest, most 3290 forintért kóstolhatjuk meg.

Ugyanennyi ért kérhető Vegán verzióban is, ilyenkor nemmarha burgerpogácsával készül, illetve ketchup, rukkola, paradicsom, lilahagyma, vegán nemcheddar, vegán nemsonka, vegán nemkolbász, dijoni mustár, csemege uborka kerül bele, a köret pedig tortilla chips és salsa szósz.

3.jpg

Végül de nem utolsó sorban, mégegy vegán újdonságot megkóstolhatunk a következő hetekben, hiszen itt a Vegán Nuggets Piadina, ami salsa szósszal, jégsalátával, jalapenóval, lilahagymával, paradicsommal, vegán 'mozzarellával', vegán nemcsirke nuggetekkel, és Kentucky szósszal készül. Az olasz quesadilla kap tehát egy vegán némileg tex-mex variánst, szóval akár mexikói-olasz-vegán fúziós ételnek is lehetne nevezni, már ha létezik ez a kategória. 2790 forintért kifejezetten laktató darabnak tűnik.

6.jpg

Ha valaki hiányolna egy exkluzív februári pizzát, ne tegye, mert természetesen most sem maradt el: a Februári Pizzára 1990 forintért pizzaszósz, főtt-füstölt tarja, juhtúró, paradicsom és mozzarella kerül, tehát egy egészen kellemes feltétezésről beszélünk.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1317005360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása