Álmaink szendvicse az Új-zélandi KFC-ben!

2020. október 03. - Feiertag Erik

Na jó, el tudunk azért képzelni jobbat ennél, de azért gondolkodnunk kéne, mert a külföldi KFC egyik legérdekesebb szendvicse kapott limitált kiadást Új-Zélandban!

_waffle3.jpg

A KFC egyik legizgalmasabb, időről-időre visszatérő szendvicse a Double Down, mely száműzi a zsemlét, és gyakorlatilag két rántott csirkemellet jelent, melyek közé sajt, szósz, és más extrák kerülhetnek. Az ötlet olyan unortodox, hogy itthon a KFC be sem merte még vállalni, helyette a Don Pepében kóstolhattunk hasonló koncepció mentén készült ételt, amit annak idején eléggé szerettünk. 

A Double Down esetében szerencsére mernek változtatni, és láttunk már például olyan verziót is, ahol a két csirke közé egy marhahúspogácsa került. Új-Zélandban ennyire meredek ötletük nem támadt a termékfejlesztőknek, azonban az ő kreálmányukat sem kell félteni egy sötét sikátorban: a Waffle Double Down, ahogy neve is utal rá, belga gofri kerül a klasszikus recept szerint fűszerezett csirkemellek közé, némi majonéz és bacon társaságában.

_waffle2.png

Az édes-sós kombinációban nem egyszer csalódtunk már kellemesen, így biztosak vagyunk benne, hogy a szigetország lakói gyorsan fel fogják falni a limitált készletet. Reméljük, ha nem is valamelyik felturbózott verzió, de az alap kiadás egyszer a hazai éttermekbe is eljut.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2516223860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása