Visszatértek a tükörtojásos burgerek!

2018. február 13. - Feiertag Erik

A tavalyi évet egy elég menő, tükörtojásos felhozatallal kezdte a Burger King, ami idénre is visszatért, lezárva a hónapok óta tartó bacon őrületet.

kingsteakhouseangus_1800x760px_2.jpg

Persze azért a régi/új King Steakhouse szendvicsekbe is jut bacon, de ezen kívül van bennük cheddar sajt, marhahúspogácsa, pirított hagyma, paradicsom, barbecue szósz, meg a bevezetésben is említett tükörtojás. A burgerek most is kérhetőek szimpla (idén ez Angus hússal érkezik) vagy dupla verzióban, mi annak idején az utóbbit próbáltuk, és egészen meg voltunk vele elégedve.

burgerking-big-king-2018-jan-1800x760_2.jpg

Plusz ha már Burger King, némi külön posztot nem érő infó: ismét 590 forint a Big King egy darabig, ami ennyiért már egy korrekt darab, illetve érdemes továbbra is nézelődni a cég applikációjában, mert időről-időre feltűnik pár egész király kupon. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5213663762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása