Dupla húsos-tojásos szendvics a hazai Burger Kingben

2017. január 20. - Feiertag Erik

A Burger King elég sokáig kínálatban tartotta a tavalyi karácsonyi szendvics triót, tegnap viszont váratlanul bevezette az új, tükörtojással készülő Steakhouse termékvonalat. 

4319.jpg

Tojásos burgert itthon szerintem csak reggeli kínálatban láttunk, így meglehetősen különleges ajánlatnak tűnik az egy vagy két marhahúspogácsával készülő King Steakhouse duó. A szendvicsekbe sajt, paradicsom, pirított hagyma, bacon és BBQ szósz kerül. A képek alapján Whopper méretű termékeknek tűnnek, tehát korrekt adagot, és 1600-2000 forint közti menü árat tippelünk nekik - ha valaki már kóstolta, vagy látott árazást, nyugodtan javítson ki kommentben.

További újdonság a koronás étteremlánccal kapcsolatban, hogy a digitális kuponkínálat már nem csak iOS és Android rendszerű eszközökre, hanem ezen a linken Windows-os okostelefonokra is elérhető.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7512138749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása