Tengerre! - Pizza Marina

2016. december 10. - Feiertag Erik

Az elmúlt két évben karácsonyi hamburgerekkel ünnepelt a Don Pepe, idén azonban ez elmaradt. Az akciós kínálat legérdekesebb része egy tengeri pizza volt, melyet amint tudtunk, ki is próbáltunk!

img_20161204_143911-01_custom.jpeg

A Pizza Marina 2090 forintért egész korrekt feltétet kínál: pizzaszószt, mozzarella sajtot, fokhagymát, illetve némi citromot. Ezen kívül egy kissé titokzatosan csak "tenger gyümölcsei mix" is kerül rá, mely egészen biztosan tartalmaz tintahalat, kagylót és kapribogyót, a többire nem sikerült rájönnünk, hogy pontosan mi lehetett.

Gazdagon megpakolt tányért kaptunk, és az ízekre sem lehetett panasz. Nem igazán lehet semmit sem kiemelni, sok-sok visszafogott ízvilágú összetevőből építkezik, melyek egészen jól működnek együtt. Könnyed pizzavacsorákra vagy pizzaebédekre bárkinek ajánlott, aki szereti a tenger gyümölcseit.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8312033055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása