Karácsonyi tengeri pizza a Don Pepétől!

2016. december 01. - Feiertag Erik

Tavaly egész jó karácsonyi hamburgert sikerült összedobni a Don Pepe ezzel foglalkozó embereinek, így kíváncsian vártuk, idénre milyen ünnepi étellel lepnek meg minket. Sajnos semmi ilyesmi nem került étlapra, ennek ellenére most sem lesz hiány akciós és új termékekből, melyek rendelésre csábíthatják a hóviharban otthon ülőket.

pizza_marina.jpg

A néhány hónapja szokássá vált pizza duó ezúttal is jelen van: a Pizza Marina nevének megfelelően tenger gyümölcseivel igyekszik majd meghódítani minket némi fokhagymával, mozzzarellával és pizza szósszal egyetemben. A 2090 forintos pizza feltétjéről bővebb információkat nem tudunk, azonban a kép alapján kagylóra, polipra és citromra mindenképp lehet számítani. Majd' féláron, 1190 forintért kifejezetten ígéretesnek tűnik a Fekete Erdei Sonkás Pizza, melyre két féle paradicsom, mozzarella, ruccola és persze fekete erdei sonka kerül. Szomjasaknak az 1390 forintos kiadás javallott, melyhez egy dobozos üdítő is jár.

provincia_burger.jpg

Továbbra is búcsúznak a burger különlegességek, ezúttal a tavaly általunk is próbált, hasonló nevű pizza ihlette Provincia tér vissza egy utolsó körre. A marhahússal, pannónia sajttal, érlelt mediterrán sonkával, mascarponéval, rukkolával, pizzaszósszal és paradicsommal készülő szendvics különlegessége, hogy a buci aljára szószt és sajtot sütnek, ezzel is pizzás hangulatot teremtve neki. A 2390 forintos árban természetesen ezúttal is van egy méretes adag DP burgonya és öntet kombó, csak hogy biztosan hazáig tudjunk gurulni.

paros_menu.jpg

Idén korábban lesz Valentin nap, ugyanis két Extra Dogger, két Prémium Burger vagy ezek kombinációjának rendelése esetén két dobozos Coca-Cola jár ajándékba. Ha viszont igazán szomjasak vagytok, Piadinát vagy Pizza Hajót kérjetek, mert azokhoz 1,25 literes üdítőt adnak.

tose.jpg

Toszkán Serpenyő - mától 4 napig akciós, ha meggyőzött volna a látvány.

Nincsen hónap valami időszakosan változó akció nélkül. Decemberre Serpenyős Heteket hirdet az étterem, ami elég változatos és különleges menüt kínál. Részletek alant:

December 1-4.: Toszkán Serpenyő 1790,-

December 5-11.: 3 húsos juhtúrós gnocchi sajtban sütve / Kemencés jambalaya pasta 2790,-

December 12-18.: Mac & Cheese sonkával és baconnel 2090,-

December 19-25.: Pepe Papa parajos pipije 1790,-

December 26-31.: Chili Con Carne 1790,-

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9912009838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása