Itt a nap receptje: pizza mirelit sültkrumpliból!

2016. április 21. - Feiertag Erik

Pizzát nem lenne túl bonyolult sütni, csak az a fránya tészta ne lenne! Szerencsére találtunk egy receptet, ahol pont a legkényesebb részt egyszerűsítették, méghozzá a végletekig!

krumpli_pizza.JPG

Mindössze négy dolog kell az alapváltozathoz, de persze a feltétek szabadon választottak: 650 gramm hasábburgonya, 100 gramm ketchup, 110 gramm sajt, és némi snidling.

Hasonlóan bonyolult az elkészítés is. Elsőként borítsuk a krumplit egy sütőpapírral fedett tepsibe, és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt süssük meg. Jöhet rá a ketchup, majd a sajt (reszelve vagy szeletelve is tökéletes), aztán küldjük vissza még 10 percre a sütőbe. Ha kész, szórjuk meg a snidlinggel és tálaljuk.

Tehát 30 perc alatt elkészült egy üres hűtős vacsi, amit ha kedvünk tartja, további összetevőkkel is bővíthetünk. Mi ez, ha nem a legmenőbb megoldás hirtelen éhség ellen?

via ApróSéf

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr338648534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása