Amikor a tányér is finom - Burger & Fries pizza

2024. március 19. - Feiertag Erik

A Don Pepe itthon élen jár a meghökkentő ételkülönlegességek bevezetésében, amit jól bizonyít a március végéig kapható Burger & Fries pizza is, mely esetében maga a pizza lényegében egy tányér, melyre hamburger és hasábburgonya kerül. 

20240314_174426-01.jpeg

Szóval nem tudom, ettem-e már ilyen jó étkészletet, hiszen a cheddar sajtszósz, a paradicsom, a vöröshagyma, a bacon és a mozzarella egészen remek összeállítás egy ilyen tematikájú étel alapját képző pizza feltétezéséhez. A szendvics részt marhahús pogácsa, édesburgonya hasáb és némi BBQ öntet jelenti, tehát azért nem egy fullos burgerről beszélünk, de az már tényleg teljesíthetetlen adag lett volna.

Az ára egyébként 4290 forint, viszont ugyanennyiért kapható vegán kiadás, amire céklás BBQ alap, paradicsom, vöröshagyma, vegán kolbászkarikák, vegán nemmarha burgerpogácsa, BBQ szósz, édesburgonya hasábok és vegán ‘mozzarella’ kerül, szóval egészen hasonló a két variáns feltétezése.

Nagyon ötletes és ízletes tehát a Burger & Fries pizza, ami összességében inkább egy remek hamburger hangulatát igyekszik hozni, mint egy pizzáét, és szerintem sikerrel is jár, noha ha az ember egy igazán ütős szendvicset szeretne, akkor a Don Pepe hamburgereinek egyikével jobban jár, abban az esetben viszont le kell mondani erről a különleges prezentációról.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7718356945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása