Mexicsirkülés az új-zélandi KFC-ben

2013. szeptember 06. - Feiertag Erik

A KFC csirke egyedi íze mellett csípősségéről híres, így meglepő, hogy alig-alig csinálnak mexikói témájú promóciót, pedig általában aki az erőssel jóban van, az a közép-amerikai ország konyháját is kedveli. Hasonlóan gondolkodhatott a lánc Új-Zélandban, amikor kihozta legújabb időszakos termékeit.

mexi kfc banner.jpg

Melyek témája mindenki nagy meglepetésére Mexikó! Hazánkban elég sűrűn használt téma, így azt gondolná az ember hogy nem igazán tudnak újat mutatni nekünk, főleg a Burger King Nacho Whoppere után, de csalódást kell okoznom - hogy pozitívat vagy negatívat, azt mindenki döntse el maga.

mexikfc.jpg

A promóció három szendvicset tartalmaz, melyek balról jobbra Mexikói Zinger, A Mexikói és Mexikói Snack neveket kapták, ezzel utalva a méretekre is. Tartalom szempontjából nagyjából megegyeznek, de azért vannak különbségek.

product-mexican-original-340pxwide.jpg

A legnagyobb, A Mexikói csirkemell filét, tortilla csipszet, tejfölös szószt, sajtot, pirított hagymát, extra erős szószt és mexikói babsalátát (utóbbiban paprika és kukorica is van) tartalmaz.

product-mexican-zinger-340pxwide.jpg

A közepesben, azaz a Mexikói Zingerben az előbbihez hasonlóan tortilla csipsz és mexikói babsaláta, extra erős szósz, sajt és pirított hagyma is helyet kapott, ezen kívül jalapeño paprika és persze a jó öreg zinger hús található a burgerben.

hesrtjsherhesfl.jpg

A legkisebb szendvics csirkemellfilét, tortilla csipszet, sajtot, paradicsomkockákat, valamint salsa és tejfölös szószt kapott.

Szerintem ez egy nagyon jól összerakott portfólió, a két nagyobb szendvics eléggé hasonló, de mégis különbözik annyiban, hogy mindkettőt érdemes legyen kipróbálni, és bár a Mexikói Snack kevésbé érdekes, mégis különleges annyira, hogy az ember azt mondja, ezt ki kell próbálni.

Forrás: Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr266306231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása