X-tra Long Chilli Cheese

2010. szeptember 02. - Feiertag Erik

 

 

 

 

 

 A BK-nek idén ősszel nem volt kedve kombinálni, így fogták magukat, és ismét behozták az X-tra Long Chilli Cheeset, ami emlékeim szerint az egyik legjobban sikerült prémium szendvicsük.

No, de azok kedvéért, akik még nem ismerik, nézzük meg, mivel is van dolgunk. Az már ránézésre is látszik (mondjuk hogy látszhatna még?), hogy ez nem egy szokványos méretekkel rendelkező szendvics. A három marhahúspogácsa alapján, úgy két-két és fél sajtburger között mozoghat a hossza, szélessége pedig egy sajtburgernyi. Természetesen, nem csak hús van benne, hanem cheddar sajt, sajtszósz, és jalapeno paprika. Utóbbiról azt érdemes tudni, hogy eszméletlenül csípős, úgyhogy ha van burger amit érdemes menüben fogyasztani, akkor ez az. Vagy ha nem is menüben kérjük, legyen nálunk fél liter tej, amivel elmúlasszuk a csípést.

Most jönne még a csirkés változat, meg a speckó krumpli a hozzá tartozó szósszal, de ilyen nincsen sajnos. Ezen, vagy a következő héten valszeg lesz róla írás.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr346306651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása